Samsung Romania extinde toate garantiile pana pe 15 iulie 2020

Written by Laurentiu Matache

April 14, 2020

Samsung Romania extinde toate garantiile pana pe 15 iulie 2020.

Asa cum va spuneam intr-o postare anterioara, Samsung muta service-ul din centre in service asistat prin care clientii isi fac programare telefonic si trimit produsele in service prin intermediul curierilor.

Astfel, utilizatorii aflati in aceasta situatie vor primi gratuit o prelungire a garantiei pana la 15.07.2020.

In contextul actual mi se pare o masura foarte utila luata de Samsung in sprijinul clientilor. O mare parte poate nu au posibilitatea sa trimita un produs in service sau nu se descurca cu instrumentele puse la dispozitie pentru service-ul la distanta.

„In aceste momente dificile, este important sa ramanem impreuna chiar si atunci cand masurile de distantare sociala trebuie respectate. De aceea, ca parte a eforturilor noastre permanente de a-i sprijini pe utilizatorii nostri, vom extinde garantiile tuturor produselor Samsung a caror perioada de garantie urmeaza sa expire intre 15.03.2020 si 15.06.2020.

Astfel, utilizatorii aflati in aceasta situatie vor primi gratuit o prelungire a garantiei pana la 15.07.2020. Clientii nu trebuie sa actioneze in vreun fel pentru ca prelungirea sa intre in vigoare.

Pentru clientii care intampina probleme si nu pot sau nu doresc sa paraseasca domiciliul, oferim serviciul de asistenta de la distanta, lansat in urma cu trei ani in Romania. De asemenea, in aceste momente dificile pentru toti, in care lucram din propriile locuinte, le punem la dispozitie clientilor nostri un nou serviciu de colectare a smartphone-urilor care necesita interventia fizica a specialistilor nostri. Astfel, un angajat al diviziei de service Samsung sau un curier va colecta telefoanele cu probleme tehnice, urmand sa le returnam clientilor dispozitivele reparate in cel mai scurt timp. In plus, pentru ca sanatatea clientilor este cea mai importanta, toate telefoanele care ajung in service beneficiaza gratuit de dezinfectare. Reparatiile pot fi programate printr-un apel telefonic la numerele 08008 726 78 64 sau *8000”

informeaza Samsung in mesajul trimis catre presa.

Articole Asemanatoare

0 Comments

0 Comments

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul