Samsung imbunatateste functiile foto pe Galaxy S10 si Note 10

Written by Laurentiu Matache

March 26, 2020

Samsung imbunatateste functiile foto pe Galaxy S10 si Note 10.

Ca si posesor de Galaxy S10 Plus, urmatoarea stire data de cei de la Samsung nu poate decat sa ma bucure, mai ales ca in general ca un update de soft pentru o versiune ulterioara a unui telefon sa nu ii aduca asa multe imbunatatiri.

Cei de la Samsung anunta noile functii inovatoare ale seriei Galaxy S20 pe smartphone-urile Galaxy S10 si Galaxy Note10.

Cei de la Samsung anunta ca noile functii inovatoare ale seriei Galaxy S20 se vor regasi si pe smartphone-urile Galaxy S10 si Galaxy Note10, printr-o actualizare software viitoare, incepand cu luna martie. Utilizatorii vor putea face continut cu cea mai recenta tehnologie software a camerei Galaxy, utilizand inclusiv modul Single Take.

Functia Single Take foloseste intregul sistem de camere foto si tehnologia AI pentru a realiza o serie de fotografii si videoclipuri in mod simultan, recomandand cea mai reusita fotografie.

Noua functie Night Mode imbunatatita pe seria Galaxy S10 si de functia Night Hyperlapse adaugata atat pe seria Galaxy S10 cat si pe seria Note10, veti putea realiza si mai multe fotografii si videoclipuri chiar si la lumina scazuta.

Functia Custom Filter va permite sa va creati propriul filtru cu spectrul de culori si stiluri care va plac dintr-o anumita fotografie preferata, servind drept sursa de inspiratie. Astfel, se creeaza un filtru reutilizabil care poate fi aplicat fotografiilor viitoare realizate.

Pentru cei pasionati de video, Modul Pro pentru inregistrarea video ofera mult mai mult control, permitandu-va sa reglati setari precum ISO, viteza obturatorului si nivelul de expunere. De asemenea, puteti sa comutati intre camerele frontale si cele din spate in timp ce inregistrati videoclipuri.

Aceasta actualizare aduce, de asemenea, o varietate de functii ale galeriei care va ajuta sa va organizati continutul. Datorita tehnologiei AI, cu functia Clean View activata, Galeria grupeaza automat fotografiile similare ale aceluiasi subiect pentru o galerie mai organizata.

Articole Asemanatoare

Am testat noul Huawei Mate 40 Pro VIDEO

Pentru o perioada destul de lunga am testat noul flahsgip Huawei, Mate 40 Pro, care din punctul meu de vedere este smartphone-ul cu una dintre cele mai bune camera de pe piata. Vine cu un ansamblu de camera Ultra Vision Leica cu zoom 5X face minuni cand vrei sa...

0 Comments

0 Comments

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul