Revolut introduce optiunea de a tranzactiona aur

Written by Laurentiu Matache

April 10, 2020

Revolut introduce optiunea de a tranzactiona aur.

Nu stiu daca e cineva care nu a auzit de Revolut in Romania. Din punctul meu de vedere si cred ca si al cifrelor este cel mai popular card non-bancar de pe piata. Si de cateva zile a lansat un serviciu pe care eu personal il asteptam de ceva vreme

Mereu mi-am dorit sa am posibilitatea sa cumpar aur, sa pot tranzactiona aur fara riscuri.

Increderea mea in platformele de tranzactionare a monedelor si a metalelor pretioase tinde sa fie spre zero din cauza multor pagini false, atacuri cibernetice asupra platformelor de tip Forex si comisioanelor ascunse pe care le au multe dintre ele.

Mereu mi-am dorit sa am posibilitatea sa cumpar aur, sa pot tranzactiona aur fara riscuri. Cred ca este „moneda de schimb” cea mai sigura cand vine vorba chiar si de o criza financiara, iar istoria nu ma contrazice.

Astfel utiliozatorii cardurilor Revolut pot sa cumpere si sa vanda aur in cele mai sigure consitii. Puteti seta o alerta de pret, iar platforma va trimite o alerta cand pretul aurului a ajuns la pragul dorit de voi.

Pe langa aur, pe platforma Revolut puteti sa vindeti si sa cumparati actiuni la majoritatea companiilor de top din lume, plus functia de a tranzactiona crypto monede.

Articole Asemanatoare

Premii pentru utilizatorii Telekom Romania

Premii pentru utilizatorii Telekom Romania

A trecut vremea in care pentru orice lucru legat de abonamentul nostru de telefonie fixa, telefonie mobila, internet sau televiziune trebuia sa sunam la operatorul de comunicatii si sa asteptam pe linie in call centre. De cand sunt client Telekom Romania mi-am...

0 Comments

0 Comments

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul