Orange lanseaza Yoxo, primul abonament digital din Romania, in care tu faci regulile

Written by Laurentiu Matache

March 27, 2020

Telefonia mobila din Romania trece la un alt nivel.

Orange lanseaza YOXO by Orange, primul abonament digital pe care il poti crea sau modifica in functie de ceea ce ai nevoie prin intermediul platformei Yoxo pe care o poti descarca din App Store sau Google Play.

De la crearea contului Orange YOXO, la achizitia de extra date si optiuni sau chiar anularea abonamentului, totul se poate realiza prin intermediul aplicatiei.

Clientii pot adauga la Orange YOXO resurse suplimentare atunci cand au nevoie, iar plata acestora se realizeaza digital, in mod automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar inregistrat in aplicatie. La finalul lunii, pentru datele neconsumate in Orange YOXO acestia primesc bani inapoi, fie sub forma de reducere pe factura urmatoare, fie direct pe card, in cazul in care se doreste renuntarea la abonamentul Orange Yoxo.

 

De la crearea contului Orange YOXO, la achizitia de extra date si optiuni sau chiar anularea abonamentului, totul se poate realiza prin intermediul aplicatiei, eliminand astfel nevoia de a merge fizic intr-un magazin.

Pentru inceput, YOXO by Orange se adreseaza clientilor care au cartela Orange PrePay sau un abonament a carui perioada contractuala a incetat si doresc sa beneficieze de un abonament digital. Acesta include minute si SMS-uri nationale nelimitate alaturi de pachete de date mobile ce pornesc de la 20GB pana la 140GB.

 

Astfel abonamentele YOXO by Orange incep de la 30 de lei pe luna cu minute si sms-uri nationale nelimitate plus 20 de GB de internet 4G, si ajung pana la 60 de lei pe luna cu un trafic de 140 de GB de internet 4G plus 6 GB de internet in roaming SEE.

 

Daca nu iti ajunge internetul din abonamentul YOXO by Orange, mai poti activa optiuni cu trafic de pana la 140 de GB pentru 35 lei pe luna, iar daca ai nevoie de resurse in tari din afara Spatiului Economic European poti activa o optiune de 125 de lei care contine 1 GB si 100 de minute sau SMS-uri.

 

Poti sa inchizi abonamentul Orange YOXO oricand doresti si primesti banii inapoi pentru resursele neconsumate si este primul abonament de telefonie mobila cu pret in moneda nationala.

Articole Asemanatoare

0 Comments

0 Comments

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul