IPhone 2020. Apple amana lansarea, dar cum ar putea arata noile modele

Written by Laurentiu Matache

April 13, 2020

IPhone 2020. Apple amana lansarea, dar cum ar putea arata noile modele.

iPhone, cu siguranta, e unul dintre cele sau cel mai asteptat smartphone in fiecare an. Se stia ca in luna septembrie cei de la Apple prezentau noile smartphone-uri in cadrul unui eveniment care a tinut ca model de inspiratie pentru majoritatea producatorilor.

Nu numai ca evenimentul va fi decalat, dar Apple va schimba design-ul noului iPhone.

Potrivit celor de la Bloomberg lansarea noului smartphone al celor de la Apple se va decala ca urmare a pandemiei de coronavirus care a afectat continentul american, iar Statele Unite ale Americii sunt cea mai afectata tara in acest moment de maladia Covid-19 din lume.

Nu numai ca evenimentul va fi decalat, dar Apple va schimba design-ul noului iPhone. Odata cu introducere noului design pentru iPad in 2018 s-a tot vehiculat ca noile iPhone-uri vor avea un design similar. Un design similar ar insemna intoarcerea Apple la design-ul modelelor 4, 4S, 5, 5S si SE ceea ce pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc.

Telefonul Apple care mi-a ramas in memorie a fost modelul 4S pe care l-as folosi si astazi. Reintroducerea liniilor drepte in design-ul noului Apple ii va diferentia de ceilalti producatori care mizeaza in continuare pe margini rotunjite. Din proprie experienta va spun ca iPhone 4, 5 si derivatele ulterioare se tineau mult mai bine in mana.

Modele de top 12 Pro si 12 Pro Max vor fi urmate de doua modele mai ieftine cum este iPhone 11 sau cum a fost modelul Xr. Din punct de vedere al camerelor, ansamblul va ramane format din trei camere pentru modele de top, iar pentru modele mai accesibile se va opta in continuare pentru un ansamblu de doua camere.

Noile iPhone vor incorpora sistermul 3-D LIDAR ,care a fost lansat luna trecuta cu noua generatie de iPad. Un sistem care duce AR (augumented reality) la un nou nivel. Utilizatorii primind mai multe optiuni pentru aplicatiile care folosesc realitatea augmentata.

Sursa pozelor www.GSMarena.com

Articole Asemanatoare

Scoala online in lunile de pandemie

Scoala online in lunile de pandemie

Cum ar fi aratat scoala online in urma cu zece sau douazeci de ani? Nici nu ne-am putea imagina scoala online fara tehnologia de azi si viteza de internet din zilele noastre. Astazi, cu o tableta si o cartela SIM sunt suficiente pentru ca orice copil sa fie gata sa...

Am testat noul Huawei Mate 40 Pro VIDEO

Pentru o perioada destul de lunga am testat noul flahsgip Huawei, Mate 40 Pro, care din punctul meu de vedere este smartphone-ul cu una dintre cele mai bune camera de pe piata. Vine cu un ansamblu de camera Ultra Vision Leica cu zoom 5X face minuni cand vrei sa...

0 Comments

0 Comments

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul