M-am jucat cu noul Huawei P40 Lite

March 23, 2020

Mi-a venit la test noul Huawei P40 Lite; un smartphone care la prima vedere chiar imi place. De ce spun ca imi place? Am toate functiile pe care mi le-as putea dori pe un telefon de 1.300 – 1.400 de lei. 

Cand vine vorba de alegerea unui nou smartphone nu ne uitam doar la specificatii ci si la pret, iar in conditiile crizei actuale, nimeni nu vrea sa plateasca prea mult. Veti spune ca Huawei P40 Lite nu are Google Services (Google Play Store) si ce facem noi fara aplicatii.

Huawei P40 Lite vine cu 4 camere principale.

Ei bine am configurat foarte usor smartphone-ul. Am instalat pe langa noul Huawei AppGallery si Amazon Appstore si am regasit toate aplicatiile de care aveam nevoie.

Fara sa mai fac vreun artificiu de soft instalat peste cel al Huawei am pe telefon Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Whatsapp, Telegram si cam toate aplicatiile pe care mi le doresc, inclusiv YouTube prin instalarea aplicatiei Video.

Acum sa vorbim si despre ce ii intereseaza pe cei mai multi dintre voi. Huawei P40 Lite vine cu 4 camere principale.

1- Un 48 de megapixeli wide cu o deschidere de 1.8

 

2 – Una ultrawide de 8 megapixeli

 

3 – Un macro de 2 megapixeli

 

4 – Un depth de 2 megapixeli

Filmarea se face in format Full HD 1080p la 30 de cadre pe secunda. Camera de selfie are 16 megapixeli si o deschidere de 2.0, iar filmarea se face in acelasi format ca si in cazul camerei principale.

Ecranul este unul generos de 6.4 inch (16.25 cm) si o densitate a pixelilor per inch de 398. O alta functionalitate care imi place este incarcarea rapida. Practic bateria de 4200 mAh se incarca la o capacitate de 70% in doar 30 de minute.

Procesorul este unul mediu Kirin 810 (produs de Huawei), memoria RAM este de 6GB, memoria interna de 128 GB, care poate fi extinsa cu inca 256 GB prin intermediul unui card nano.

Pe piata romaneasca noul smartphone este disponibil in trei culori: Midnight Black, Crush Green si Sakura Pink.

De ce spun ca Huawei P40 Lite este un smartphone mid-top la pret de entry? Avem 4 camere principale, incarcare rapida prin Huawei SuperCharge, senzor de amprenta in ecran, Android 10 si un ecran LCD cu o buna densitate a pixelilor si o luminozitate care nu se regaseste la un telefon in marja de 250 euro.

O sa revin cu un review mai detaliat al camerei, puterii si autonomiei bateriei. Pana atunci pe data de 26 martie o sa va arat si o sa va spun primele impresii despre noul Huawei P40 Pro in Romania.

Articole Asemanatoare

Premii pentru utilizatorii Telekom Romania

Premii pentru utilizatorii Telekom Romania

A trecut vremea in care pentru orice lucru legat de abonamentul nostru de telefonie fixa, telefonie mobila, internet sau televiziune trebuia sa sunam la operatorul de comunicatii si sa asteptam pe linie in call centre. De cand sunt client Telekom Romania mi-am...

0 Comments

0 Comments

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul