Gadgeturile care omoara bacteriile si virusurile, inclusiv Sars Cov 2

Written by Laurentiu Matache

April 9, 2020

Gadgeturile care omoara bacteriile si virusurile, inclusiv Sars Cov 2.

Nebunia creata de pandemia de Covid-19 nu a fortat doar fabricile de textile, producatorii auto si alte industrii sa isi extinda business-ul catre zona de sanatate. Unii produc masti, altii ochelari de protectie si chiar ventilatoare mecanice, foarte necesare in aceasta perioada.

Xiaomi este unul dintre producatorii mei preferati de gadget-uri mai ales pe zona de smart home.

China si multe alte tari au descoperit ca razele UV distrug virusul Sars Cov-2, iar unul dintre cei mai populari producatori de gadgeturi a lansat pe piata device-uri care ajuta la sterilizarea gadgeturilor sau a obiectelor pe care le folosim zi de zi si chiar a aerului din incapere.

Xiaomi este unul dintre producatorii mei preferati de gadget-uri mai ales pe zona de smart home. Roborock 2, aspiratorul inteligent cu mop e cea mai buna investitie pe care am facut-o in ultimele 12 luni si nu da semne ca a obosit.

Chinezii au scos gadgetul FIVE, o cutie cu lampa UV unde va puteti steriliza smartphone-ul, castile, mastile de protectie sau alte gadgeturi care incap in cutia de 19 cm lungime, 11 cm latime si 4 cm inaltime. Mie personal mi se pare un gadget foarte util pe care personal mi l-am comandat. Eu sunt si putin freak cand vine vorba de curatenie si dezinfectie. Nu va sfatuiesc sa fiti ca mine dar preventia e cea mai buna arma, mai ales in aceasta perioada.

Am mai descoperit pe Quickmobile.ro inca o lampa de la Xiaomi din gama FIVE, modelul Smart pentru incaperi. Acesta are o raza de actiune de 20 – 30 de metri, ajutand la sterilizarea aerului din incapere. O poti controla si de la distanta prin intermediul unei aplicatii mobile. Eu acasa pentru sterlizarea aerului folosesc un purificator cu lampa UV, dar pretul este dublu in comparatie cu acest gadget. Cei care vor sa cumpere de pe Quickmobile.ro pot sa foloseasca codul QUICK148 si au o reducere de 3% din valoarea comenzii.

Articole Asemanatoare

0 Comments

0 Comments

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul