Salut, ma numesc Laurentiu Matache si sunt pasionat de gadgeturi.

Mai in gluma, mai in serios am intrat in lumea presei tech acum mai bine de 15 ani, iar de peste cinci ani am reusit sa imi traiesc visul producand si prezentand 24ituna din principalele emisiuni de gadgets din Romania. Alaturi de colega mea de arme Julia Nagy, am avut placerea sa va prezint peste 100 de episoade 24IT; iar numarul continua sa creasca in fiecare duminica dimineata.

Simteam totusi ca ceva imi lipseste; m-am dezvoltat profesional peste 10 ani in presa scrisa pana sa pornesc proiectele televizate, iar prima dragoste nu se uita niciodata.

M-am decis sa lansez acest blog din dorinta de a scrie din nou. Aici veti regasi parerile mele mult mai detaliat expuse, referitoare la ultimele gadgeturi aparute, din prisma unui utilizator constant si infocat de cea mai noua tehnologie. La televizor pot sa va vorbesc trei minute, insa aici voi putea sa aprofundez mult mai in detaliu, si voi avea posibilitatea sa iau in considerare feedback-ul primit de la voi

Doresc sa am un contact mult mai direct cu cat mai multi utilizatori de tehnologie din Romania, pentru a va afla opiniile sincere referitoare la  ce gadgeturi utilizati si care este experienta voatra personala.

Laurentiumatache.ro este un proiect personal, independent de ceea ce fac acum in cadrul emisiunii 24IT. Aici veti regasi si subiecte pe care nu le pot atinge in totalitate la televizor. Despre tehnologii, despre cum e viata tech la noi comparativ cu alte tari, si cum poate progresul tehnologic sa ne aduca un plus de valoare vietii.

Niciodata nu o sa spun ca sunt un mega expert, iar cuvantul meu e litera de lege; eu doar testez si imi expun opiniile intr-un mod cat mai sincer si direct. Deciziile de cumparare si propriile pareri vi le ve-ti forma urmarind articolele publicate pe acest blog.

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This