Clasica televiziune prin cablu ajunge la un nou nivel. Ce iti ofera operatorii

Written by Laurentiu Matache

April 6, 2020

Clasica televiziune prin cablu ajunge la un nou nivel. Ce iti ofera operatorii.

Ma bucur ca din ce in ce mai multi furnizorii de servicii de televiziune isi dau seama de necesitatea de a compensa scaderea de consum pentru televizorul clasic si vin cu alternative.

Telekom Romania a anuntat astazi abonamente speciale pentru cei care vor sa urmareasca canalele disponibile in aplicatia Telekom TV.

Imi aduc aminte ca in urma cu cinci ani, Orange Romania venea cu un TV stick, creat de ei, care dadea posibilitatea clientilor sa proiecteze pe televizor canalele de televiziune si continutul video din aplicatia Orange TV Go. Odata cu aparitia tot mai multor dispozitive Chromecast, operatorul a mutat serviciile pe platforma celor de la Google.

Telekom Romania a anuntat astazi abonamente speciale pentru cei care vor sa urmareasca canalele disoponibile in aplicatia Telekom TV si a lansat pachete speciale de televiziune. Clientii pot achizitiona pachete din oferta Telekom TV Stick cu preturi care incep de la 9.9 lei pe luna (aproximativ 2 euro)

Acestia primesc un dispozitiv Chromecast 3 sau 2 dupa caz, potrivit siteului operatorului, pe care il pot conecta pe orice televizor sau monitor care detine iesire HDMI si audio unde pot vizualiza continutul de pe Telekom TV, HBO GO, AntenaPlay, Netflix, Youtube si orice alta aplicatie video care permite o astfel de conectivitate.

Personal cred ca oferirea unui Chromecast in custodie pe toata perioada abonamentului este un avantaj pentru ca incurajeaza tot mai multi consumatori de televiziune, filme si divertisment sa migreze pe o astfel de solutie.

Pentru a te bucura de aceasta varianta de „televiziune prin cablu” ai nevoie de un smartphone, o conexiune la internet, un televizor, aplicatia si un Chromecast.

Se pare ca pandemia de Coronavirus are si partile ei bune. Romania se va digitaliza mult mai mult si mult mai repde, iar tot mai multi romani vor vedea beneficiile online, care pana acum reprezenta doar o optiune.

Abonamentele Telekom TV sunt de 2 euro cu 47 de canale incluse si de 5 euro cu 71 de canale incluse.

Abonamentele Orange TV Go pornesc de la 2 euro cu 33 de canale, 3.5 euro cu 69 de canale, 4.5 euro cu 98 de canale la care se mai adauga Movie Go Unlimited.

Articole Asemanatoare

0 Comments

0 Comments

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul