Ce iti ofera operatorii de telefonie pentru 5 euro pe luna

Written by Laurentiu Matache

May 12, 2020

Ce iti ofera operatorii de telefonie pentru 5 euro pe luna.

Mereu am avut dilema asta de ce la cartela ai mai multe beneficii decat atunci cand alegi un abonament.

Inainte la abonament primeai si o subventie babana pentru achizitionarea unui smartphone, subventie care s-a diminuat sau chiar a fost scoasa in unele cazuri.

Si atunci vine intrebarea pertinenta, ce sa alegi un abonament sau o cartela prepay? 

De multe ori functiona un aboanament in reteaua unde aveai cei mai multi prieteni si cartele prepay pentru celelalte retele. Odata cu trecerea abonamentelor in zona de national nelimitat nici acest lucru nu prea se mai potriveste zilelor noastre.

Am cautat pe site-urile operatorilor si sa vad ce ofera clientilor pentru 5 euro + TVA, aproximativ 30 de lei pe luna. O suma care si-o poate permite aproape oricine, am spus aproape pentru ca din pacate mai sunt inca exceptii in Romania unde unii cetateni poate atat au pensia.

La Orange Prepay pentru 5 euro pe luna primesti minute si SMS-uri nelimitate in retea, 1000 de minute catre celalte retele fixe sau mobile sau 1000 de SMS-uri nationale, 100 de minute catre retele mobile din UE si 55 de GB de internet 4G.

Vodafone Romania pentru aceeasi bani iti da 60 de GB de internet 4G, 1000 minute sau sms-uri in retele mobile nationale/minute in retele fixe si 100 de minute catre apeluri internationale UE plus SMS-uri si apeluri nelimitate in retea.

La cartela pare sa stea cel mai bine Telekom Romania care pentru 5 euro iti ofera internet 4G nelimitat si minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala. In prima luna cand iti cumperi cartela primesti 2 SIM-uri care functioneaza cu acelasi tip de beneficii.

Digi Romania se pare ca nu mizeaza foarte mult pe partea de prepay. Abonamentul lor nelimitat scazandu-i pretul pana la 3 euro in functie de numarul de abonamente pe acelasi nume. Dar la cartela pentru 4 euro pe luna ofera 400 de minute nationale, 6GB de internet 4G si minute si sms-uri nelimitate in reteaua Digi.

Multi dintre noi nu mai alegem reteaua pentru numarul de minute ci pentru tarficul de internet inclus in fiecare luna.

La optiunile de 5 euro nu ai si internet in roaming in zona SEE (Spatiul Economic European) si trebuie sa activezi o optiune de cel putin 10 euro.

Articole Asemanatoare

Scoala online in lunile de pandemie

Cum ar fi aratat scoala online in urma cu zece sau douazeci de ani? Nici nu ne-am putea imagina scoala online fara tehnologia de azi si viteza de internet din zilele noastre. Astazi, cu o tableta si o cartela SIM sunt suficiente pentru ca orice copil sa fie gata sa...

Premii pentru utilizatorii Telekom Romania

A trecut vremea in care pentru orice lucru legat de abonamentul nostru de telefonie fixa, telefonie mobila, internet sau televiziune trebuia sa sunam la operatorul de comunicatii si sa asteptam pe linie in call centre. De cand sunt client Telekom Romania mi-am...

Am testat noul Huawei Mate 40 Pro VIDEO

Pentru o perioada destul de lunga am testat noul flahsgip Huawei, Mate 40 Pro, care din punctul meu de vedere este smartphone-ul cu una dintre cele mai bune camera de pe piata. Vine cu un ansamblu de camera Ultra Vision Leica cu zoom 5X face minuni cand vrei sa...

Telekom Romania lanseaza configuratorul de oferte

Telekom Romania lansează cel mai extins configurator online din piața de telecomunicații din România. Acesta oferă clienților posibilitatea de a găsi simplu și rapid serviciile și opțiunile din portofoliul operatorului care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor....

Parcul online, experimentul social care cutremură părinții

Izolarea determinată de pandemia de coronavirus a condus la adoptarea accelerată a serviciilor online și la un consum ridicat de conținut digital, inclusiv în rândul copiilor. Aceștia petrec în prezent mai mult timp online decât oricând – pentru a învăța, a se juca...

Unboxing și primele impresii – LG Velvet

Sunt ceva ani de când nu am mai testat un telefon de la LG, deci am zis că este o ocazie bună să văd ce telefoane mai produce această companie în 2020

Vrei televizor ?

Consumul de Netflix, HBO GO, Amazon Prime au adus televizorul intr-o noua era.

Review Camera Oppo Reno 3 Pro 5G

După cam 3 săptămâni de teste cu Oppo Reno 3 Pro 5G, prin programul Orange Smartphone Tester a venit rândul să vorbim despre camera foto sau mai bine zis, pachetul foto al acestui telefon.

0 Comments

0 Comments

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul