Ce aplicatii video folosesc si cati bani scot din buzunar pe luna

Written by Laurentiu Matache

March 26, 2020

Ce aplicatii video folosesc si cati bani scot din buzunar pe luna.

Pentru ca sunt la izolare voluntara de vreo doua saptamani si m-am cam saturat de ce vad pe la televizor, mai ales ca totul ma duce cu gandul la situatia actuala generata de COVID-19; mi-am facut abonament la mai multe aplicatii disponibile pe piata din Romania. .

Pana o sa vina Disney Plus in Romania, mi-au ramas HBO GO si Netflix.

Pana o sa vina Disney Plus si in Romania, o aplicatie geniala pe care am testat-o la inceputului anului in Olanda la un eveniment Philips, in Romania mi-au ramas HBO GO si Netflix.

Sincer ma asteptam ca in perioada asta cei care adiministreaza cele doua aplicatii sa adauge mai mult continut nou, dar spre dezamagirea mea nu se intampla asta. Am ales Netflix prin intermediul Orange Romania pentru ca mi se pare mult mai safe sa am serviciile pe factura decat sa las datele de pe card. In afara de cateva seriale la capitolul filme noi platforma sta foarte prost si ma gandesc serios sa renunt la abonament.

HBO GO ramane favorita mea si nu neaparat ca e de 3 ori mai ieftina in comparatie cu Netflix dar macar am acces la filme din secolul asta. Am vazut chiar filme care au aparut anul trecut, filme foarte apreciate in cinematografe care au aparut pe platforma. La fel ca si Netflix, update-ul continutului se face foarte greu. Pretul pentru HBO GO este de 3.99 euro pe luna daca nu il aveti inclus in vreun abonament de televiziune.

Si ca tot vorbeam de televiziune si de facilitatea oferita de Orange cu Netflix. Sunt un mare iubitor al canalelor Discovery care din pacate au disparut atat de pe Telekom TV cat si de pe Orange Home, dar aplicatia celor de la Orange le include, iar pretul pachetului este de 4.5 euro pentru foarte multe canale pentru care in mod normal ati plati vreo 10 euro pe luna. Ai posibilitatea sa inregistrezi continut in limita a 100 de ore. Iar daca nu detineti un televizor smart de la Samsung, cu Chromecast aveti acces la continut pe televizor.

In cocluzie statul acasa imi mai scoate din buzunar pe langa aboanementul de televiziune si internet, inca vreo 20 de euro plus TVA ceea ce nu reprezinta o suma deloc mica mai ales ca toate cheltuielile marunte se aduna. Sunt foarte curios care sunt aplicatiile pe care le folositi voi si ce seriale tari imi recomandati. Inca nu am luat abonament la Amazon Prime pentru ca oarecum sunt reticent.

Aaaaa, era sa uit Youtube Premium care imi mai scoate din buzunar vreo 6 euro pe luna.

Articole Asemanatoare

Premii pentru utilizatorii Telekom Romania

Premii pentru utilizatorii Telekom Romania

A trecut vremea in care pentru orice lucru legat de abonamentul nostru de telefonie fixa, telefonie mobila, internet sau televiziune trebuia sa sunam la operatorul de comunicatii si sa asteptam pe linie in call centre. De cand sunt client Telekom Romania mi-am...

0 Comments

0 Comments

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul